Masini zburatoare, Hacking, Windows 10, Simcity – Doza iT prezentata de Mikey Hash
Compania america Terrafugia a publicat un clip in care prezinta un proiect la care lucreaza in prezent, fiind vorba de o masina hibrid zburatoare. Proiectul este docamdata in stadiul de dezvoltare (la ora actuala nu au nici macar un prototip), compania a precizat ca o sa fie nevoie de aproximativ opt ani pentru ca aceasta masina sa poate ateriza in showroom-uri.
Scurgerea de date de la HackedTeam (compania italiana care vindea soft-uri de supraveghere guvernelor diferitelor tari) este analizata de mai multe companii de securitate si pe zi ce trece apar tot mai multe surprize. Una dintre aceste surprize este un virus pentru calculator care poate rezista unei formatari sau chiar a schimbarii hard disk-ului asta deoarece infecteaza bios-ul si astfel indiferent ce ai face, dupa reinstalarea sistemului de operare computerul ramane din nou infectat.
Crysler a initiat o campanie de rechemare a peste 1,4 milioane de masini asta dupa ce niste hackeri au preluat controlul masinii de la distanta datorita unei vulnerabilitati in computerul acestora.
Maine, 29 iulie 2015, se lanseaza windows 10 care teoretic ar trebui sa fie un windows foarte bun sau poate ca cel mai bun de pana acum.
Aplicatia satamanii este Simsity, un joc intresant si captivant care risca sa-ti manance banii. :))