Lyrics (teksti) Ku Je – Elgit Doda

Ku je je, ku je je, ku je je je
Ku je je, ku je ti, je je ti
Vallëzova unë prapë me ty sonte
Nëpër iluzione ndiej
E prekja trupin tënd dalëngadalë
E nuk të thoja dot asnjë fjalë
Të shtrëngoja fort të mos ikje
E t’ma lije shpirtin në hije
Me ty dhe vetëm heshtja mjafton
Unë dhe ti e ndjesia jonëVendosje ti të ikje
Ikje nëpër mjegull
E sytë më nuk të panë
Më le me premtimet
Më le me kujtimet e fjalët që I thamë
Vendosje ti të ikje
Ikje nëpër mjegull
E sytë më nuk të panë
Më nuk të panë, më nuk të panë panë
Ku je je, ku je je, ku je je je
Ku je je, ku je ti, je je ti
Hej unë për ty s’ndalem
N’trotuar jam tu prit lajmet
Bjema diellin edhe shiun nale
Bjema dritën si meteor n’ajërFajet yeah I kam pas unë fajet
Ama as ti nuk fale, nuk fale yeah, nuk fale
Ama sytë e tu kam vizatu n’zemër tatu
Dhe kur nuk je me ty jam zgju
Malli m’mbyti malli
Me t’pas afër e me ta puth ballin
Ama sytë e tu kam vizatu n’zemër tatu
Dhe kur nuk je me ty jam zgju
Malli m’mbyti malli
Edhe shpirti bërtet veç me dit se
Ku je je, ku je je, ku je je je
Ah ku je je, ja ku je je
Ja ku je je, ku je je, ku je je je
Ku je ti, ah ku je ti…
➤ Lyrics: Elgit Doda, Olsi Bylyku, Albatros Rexha
Mix/Master: Marenglen Boja
Produced by Elgit Doda
Elgit Doda | 2021