Колко време отнема да се стигне от София до Загреб с автобус?

Пътуването между София и Загреб продължава около 680 km и обикновено отнема приблизително 13 ч. 4 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 11 ч. 30 мин.. Ако се опитвате да стигнете от София до Загреб възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от София до Загреб?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Загреб, който обикновено тръгва в 09:00. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 09:00. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Загреб с автобус?

Можете да пътувате от България до Хърватия с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В България можете да използвате спирки като Sofia, Serdika, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka. Те ще ви отведат до спирки като Zagabria, Autobusni kolodvor, Zagreb Zagreb bus station, Marina Drzica Ave 4, Zagreb, Stazione centrale degli autobus di Zagabria and Zagreb Central Bus Station в Хърватия. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между избраните от вас спирки в България и Хърватия. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, използвайки свързващо пътуване, като смените превозното средство на една или повече спирки по пътя.

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia, Serdika, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka. Пристигайки в Загреб, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Zagabria, Autobusni kolodvor, Zagreb Zagreb bus station, Marina Drzica Ave 4, Zagreb, Stazione centrale degli autobus di Zagabria and Zagreb Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Загреб.

Колко ежедневни пътувания има от София до Загреб?

Ако искате да стигнете от София до Загреб, можете да пътувате с компании като Flixbus, Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union ivkoni unibus. Ще откриете максимален брой от 8 заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между София и Загреб. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.